جمعه 28 اردیبهشت 1403
1402/2/19 سه‌شنبه
دیدار سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور با دکتر حدادی اصل، قائم مقام محترم وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور با دکتر حدادی اصل، قائم مقام محترم وزیر در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیدار کرد

در این دیدار دکتر آقائی سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور ضمن تشریح ظرفیت، امکانات و فرصت های دانشگاه پیام نور، گزارشی از اقدامات، برنامه ها و دستاوردهای دانشگاه را ارائه و بر عزم این دانشگاه جهت حضور موثرتر و پردامنه تر در فعالیت‌های بین‌المللی تاکید نمود. آقائی با اشاره به برخی از مشکلات زیرساختی و بعضاً نگرش تبعیض آمیز و عدم ارائه فرصت‌های برابر در بهره‌مندی از فرصت های بین المللی در آموزش عالی کشور، خواستار رفع مشکلات و موانع گردید. در این دیدار دکتر حدادی اصل، تحرک بخشی بیشتر به فعالیت‌های حوزه بین الملل دانشگاه پیام نور را خواستار شد و از اعلام آمادگی وزارت متبوع در فراهم نمودن زمینه ها و سازوکارهای حضور موثرتر دانشگاه پیام نور در برخی از کشورهای منطقه خبر داد. حفظ و گسترش کرسی های زبان و ادبیات فارسی و ایرانشناسی با اولویت کشورهای حوزه تمدنی ایران در کشور همسایه، حضور فعال و اثرگذار در سازمان های علمی بین المللی، بسترسازی جهت جذب دانشجویان بین¬الملل در داخل و ایجاد شعب در خارج از کشور را از اولویت‌های مرکز همکاری های علمی بین‌المللی وزارتخانه بر شمرد و خواستار حضور و مشارکت بیش از پیش دانشگاه پیام نور در این فعالیت‌ها گردید.