سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403
1402/6/31 جمعه
✔️ رئیس دانشگاه پیام نور در نشست روسای نمایندگی ها امور بین الملل دانشگاه خبر داد:
🎓 رشد ۵۷ درصدی جذب دانشجو در نمایندگی های خارج کشور دانشگاه/ بهره برداری از سامانه متمرکز جذب و پذیرش دانشجویان بین الملل

•┈┈┈••🌱✦🌸••┈┈┈•

✔️ رئیس دانشگاه پیام نور از رشد 57 درصدی جذب دانشجو در مراکز خارج از کشور دانشگاه خبر داد:

➖ به گزارش روابط عمومی دکتر ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور با تاکید بر افزایش جذب دانشجوی خارجی اظهار داشت: در یکسال گذشته جذب دانشجو در نمایندگی های خارج از کشور رشد 57 درصدی داشته و در مراکز بین الملل داخلی نیز رشد 93 درصدی جذب صورت گرفته است.
 دکتر تقی زاده همچنین به راه اندازی سامانه متمرکز جذب و پذیرش دانشجو بین المللی اشاره کرد و افزود: با همکاری معاونت آموزشی سامانه متمرکز جذب و پذیرش دانشجویان بین الملل از امروز در سامانه گلستان مورد بهره برداری قرار گرفت.
➖ وی با تاکید بر ماموریت دانشگاه در امور بین الملل اظهار داشت: دانشگاه پیام نور یک دانشگاه باز و ترکیبی است که یکی از اولویت های فعلی آن تسریع و تسهیل در جذب دانشجوی خارجی می باشد.
 دکتر تقی زاده افزود: اگر حوزه بین الملل دانشگاه رشد پیدا کند این امر هم منجر به ارتقاء دانشگاه در ساختار آموزشی می شود و هم باعث خواهد شد که دانشگاه جایگاه خود را در رقابت با سایر دانشگاه ها در زمینه جذب دانشجوی خارجی و ارتقای کیفیت آموزشی افزایش دهد.
 لازم به ذکر است نشست روسای نمایندگی ها و کارگزاری امور بین الملل دانشگاه با حضور هیات رئیسه دانشگاه در سازمان مرکزی برگزار شد.