شنبه 29 اردیبهشت 1403
1402/2/15 جمعه
✔️ دیدار و گفتگوی سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور با سفیر جمهوری عراق در ایران
➖ سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور با سفیر جمهوری عراق در ایران دیدار کرد.

.

✔️ به گزاش روابط عمومی دانشگاه، پیمان آقایی سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور در دیدار با سفیر جمهوری عراق در ایران اظهار داشت: دانشگاه پیام نور با بیش از ۳۵۰۰ عضو علمی، ۱۱ هزار کارمند، اشتغال به تحصیل بیش از ۴۰۰ هزار دانشجو در کلیه مقاطع تحصیلی  و همچنین وجود منابع استاندارد و به روز، آزمون های استاندارد و با کیفیت و سراسری و وجود بزرگترین انتشارات دانشگاهی کشور ظرفیت و پتانسیل بالایی دارد. سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور ادامه داد:  این دانشگاه بیش از ۲۰ نمایندگی بین المللی در جهان دارد و اعتبار مدارک دانشگاه در معتبرترین موسسه مدرک سنجی جهان (WES) و H-Index 109، مؤید و مبیّن اعتبار جهانی دانشگاه می باشد. دکتر آقایی به جایگاه ممتاز دانشگاه اشاره کرد و افزود:  دانشگاه پیام نور در آخرین رتبه بندی دانشگاه در نظام‌های رتبه‌بندی تایمز، سایمگو، وبومتریکس و لایدن و همچنین انتشار بیش از ۱۴ هزار مقاله علمی معتبر در پایگاه اسکوپوس جایگاه ویژه ای دارد. وی ضمن اعلام آمادگی برای راه اندازی شعب دانشگاه در شهرهای مختلف عراق گفت: انتقال تجربیات ارزشمند دانشگاه به کشور دوست و همسایه عراق، برگزاری دوره های تحصیلات تکمیلی مشترک با دانشگاه های بزرگ و معتبر عراق و برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت در همه حوزه‌های مورد نیاز دولت و ملت عراق، خواستار حضور تسهیل شده، قانونی و قدرتمند دانشگاه پیام نور برای ارائه خدمات علمی و آموزشی در عراق در قالب امضای تفاهم نامه ها و قراردادهای مشترک گردید دکتر عبدالله سفیر عراق در ایران نیز اظهار داشت: سفارت عراق در تهران آمادگی کاملی برای تسهیل حضور و فعالیت دانشگاه های ایرانی به خصوص دانشگاه پیام نور در کشور عراق دارد. وی همچنین گفت: تجربه موفق دانشگاه پیام نور در توسعه آموزش عالی در ایران الگوی مناسبی برای توسعه آموزش با کیفیت و چابک در عراق می باشد.