يكشنبه 27 آبان 1397

1397/8/13 يكشنبه
انتخاب شهر محل برگزاری امتحانات پایان ترم توسط دانشجویان

.

دانشجویان دانشگاه پیام نور می توانند شهر محل آزمون پایان ترم خود را تعیین کنند.
دانشگاه پیام نور با توجه به گستردگی در مراکز و واحدهای سراسر کشور این امکان را برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد فراهم آورده که در زمان امتحانات در صورت عدم امکان حضور در شهر و دانشگاه محل تحصیل خود نیز بتوانند به راحتی در دیگر حوزه های امتحانی این دانشگاه در سراسر کشور حضور یابند.
دانشگاه پیام نور با رویکرد اجرای روش های نوین آموزشی درصدد است فرایند تحصیل را با حفظ کیفیت آموزشی، به هر طریق ممکن برای دانشجویان تسهیل کند و شیوه برگزاری آزمون های متمرکز و امکان انتخاب محل آزمون یکی از مهم ترین اقدامات دانشگاه در این زمینه بوده است.
دانشجویان این دانشگاه می توانند در پایان آبان ماه و در مهلتی که از سوی دانشگاه اعلام خواهد شد، ضمن مراجعه به سیستم گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir نسبت به تعیین محل آزمون پایان ترم خود اقدام نمایند.