چهارشنبه 29 فروردین 1403
1398/2/24 سه‌شنبه
اطلاعیه آزمون جامع پایانی بهار 98
نمایندگان محترم دانشگاه در مراکز بین الملل خارج از کشور

با توجه به مصوبات کمیته هماهنگی برگزاری ارزیابی جامع پایانی بهار 98 مراکز بین الملل، موارد زیر جهت اطلاع و اقدام لازم اعلام می گردد:

آزمون ها، در دو روز متوالی (سه شنبه و چهارشنبه مورخ 7 و 8 خردادماه 1398) و در سه نوبت در هر روز (نوبت اول، ساعت: 11-10؛ نوبت دوم، ساعت: 13-11.30؛ نوبت سوم، ساعت: 15-13.30) برگزار می گردد.

آزمون دانشجویان نمایندگی های دانشگاه در کشورهای تاجیکستان، کانادا، عمان، اربیل، و حوزه اروپا (سوئیس، اتریش، ایتالیا، آلمان و سوئد)، به صورت آنلاین و در تاریخ و ساعت اعلام شده در جدول پیوست برگزار می گردد.

آزمون دانشجویان نمایندگی های دانشگاه در کشورهای امارات، مالزی، گرجستان و کویت، به صورت غیرآنلاین و در تاریخ و ساعت اعلام شده در جدول پیوست برگزار می گردد.

آزمون دانشجویانی که در تهران حضور دارند و پیشتر مراحل اداری تغییر محل آزمون آنها انجام شده، در دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق (آدرس: تهران، حکیمیه، خیابان سازمان آب، خیابان 15 متری شیرازی، پلاک 3- شماره تماس گویا: 77318581) و با نظارت ناظر اعزامی از سازمان مرکزی و مطابق جدول پیوست برگزار خواهد شد.

به منظور ایجاد ارتباط متقابل و انجام هماهنگی های لازم با دانشجویان و مرکز آزمون، ضروری است شماره تماس دانشجویان شرکت کننده در آزمون آنلاین، به منظور ایجاد گروه آزمون در شبکه اجتماعی (ترجیحا واتساپ) در اسرع وقت در اختیار کارشناس آزمون این دفتر (سرکار خانم حسنی: 22485152-021) قرار داده شود.

فايل هاي مربوطه :
ليست آزمون جامع نهايي بهار 98.xlsx32.848 KB