جمعه 10 فروردین 1403
1398/4/9 یکشنبه
دکتر علیزاده در مرکز بین المللی قشم خبر داد:
جذب دانشجویان خارج از کشور در این مراکز مهم بوده و بایستی این ظرفیت در این مراکز پیگیری و عملیاتی شود.

دکتر حسن علیزاده در نشست با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل قشم با بیان اینکه مراکز بین الملل داخل دانشگاه پیام‌نور همچون گذشته به صورت مستقل دیده می شوند، گفت از آنجایی که بتوانیم برخی امورات دانشجویان را با سرعت بیشتر و رضایت مندی بالاتری انجام دهیم، این امورات با ستادهای استانی پیگیری و هماهنگ‌ میشود.

دکتر علیزاده با اشاره به اینکه یکی از برنامه های مهم دانشگاه پیام‌ نور تقویت مراکز بین الملل می باشد خاطر نشان کرد: در این خصوص طرح و برنامه های خوبی از جمله پذیرش درصدی از متقاضیان با سهمیه آزاد در مقاطع تحصیلات تکمیلی برای این مراکز در حال پیگیری هست.

وی با اشاره به ظرفیت های بسیار خوب مناطق آزاد تجاری که مراکز بین الملل دانشگاه در آن واقع شده اند افزود: جذب دانشجویان خارج از کشور در این مراکز مهم بوده و بایستی  این ظرفیت در این مراکز پیگیری و عملیاتی شود.

دکتر علی نقی زاده رئیس مرکز بین المللی قشم ضمن ارائه گزارشی از  وضعیت بخش های مختلف مرکز به بیان مشکلات این مرکز بین المللی پرداخت.

دکتر علیزاده نیز قول مساعد جهت رفع مشکلات مرکز خصوصا در حوزه عمرانی دانشگاه را داد.