پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
1400/12/6 جمعه
✔️ دکتر اقبال شاهد مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دولتی GC:
✍ بزرگ‌ترین مرکز زبان و ادبیات فارسی بعد از ایران، کشور پاکستان است.

.

•┈┈┈••🌱✦🌸••┈┈┈•

✔️ دکتر اقبال شاهد مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دولتی GC لاهور که به نمایندگی از سه دانشگاه پنجاب، بانوان و GC در دانشگاه پیام نور حضور یافت در دیدار و گفتگو با دکتر مجتبی سلطانی احمدی رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور و دکتر کریم نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام  ضمن استقبال از همکاری مشترک با دانشگاه پیام نور گفت: نیاکان ما در شبه قاره هند به زبان فارسی علاقه زیادی داشتند و فهرست نسخه‌‌های خطی در شبه قاره که آقای منزوی و دیگران تنظیم کرده‌اند موید این مطلب است.
دکتر اقبال در ادامه گفت: بزرگ‌ترین مرکز زبان و ادبیات فارسی بعد از ایران، کشور پاکستان است.
وی افزود: ‌کرسی آموزش زبان و ادبیات فارسی پیش از دانشگاه تهران در سال ۱۸۶۴ میلادی در دانشگاه  دولتی GC لاهور شکل گرفت ودر سال ۱۸۷۲ میلادی این کرسی در دانشگاه پنجاب برپا شد.