شنبه 1 اردیبهشت 1403
1398/11/3 پنجشنبه
معرفی دانشگاه پیام نور ترکیه شعبه آلانیا
​​​​​​​✔️مراسم معرفی دانشگاه پیام نور ترکیه شعبه آلانیا

مراسم معرفی دانشگاه پیام نور ترکیه شعبه آلانیا در 20 دسامبر 2019 با حضور جمع کثیری از ایرانیان مقیم ترکیه در شهر انتالیا و به میزبانی انجمن دوستی ایران و کشورهای همسایه و نیز دانشگاه پیام نور ترکیه - آلانیا در سالن کنیالتی شهرداری برگزار گردید. در این مراسم جناب اقای دکتر دانیال داودی راد مجری آموزشی و نماینده این دانشگاه به تشریح اهداف و خدمات این دانشگاه در ترکیه پرداختند.

دکتر دانیال داوودی راد در ادامه دانشگاه پیام نور با هدف عدالت آموزشی برای همگان در همه وقت و همه جا به عنوان بزرگترین دانشگاه برخط و باز در ایران در عرصه بین المللی نیز پیشرفتهای قابل قبول و چشمگیری داشته و افزودند واحد پیام نور کشور ترکیه -آلانیا از بهمن ماه 98 در 40 رشته در مقاطع کارشناسی و 80 رشته و گرایش در مقطع کارشناسی ارشد بدون کنکور و از طریق برسی سوابق تحصیلی از میان ایرانیان مقیم کشور ترکیه دانشجو میپذیرد.